Det verkar som om SEGA slarvade något när de lade upp sin releaselista för resten av året, och därmed avslöjade en än så länge oannonserad HD-version av de första två titlarna i Yakuza-serien.

Det var Andriasang som uppmärksammade detta och sparade en skärmavbildning med schemat innan SEGA vaknade till och tog bort det från den offentliga sidan:

 

 

Enligt denna informationen så ska det släppas den förste december, och utgångspriset i Japan kommer att ligga på ungefär motsvarande 486 SEK. Det verkar både troligt och passande att samlingen med de två spelen skulle släppas innan, men ändå under samma månad, som det kommande Yakuza 5 som är planerat för släpp i december.

Detta är självklart ännu inte bekräftat av SEGA, men något som fans av serien både väntat på och förväntat sig då spelserien fortfarande är populär och väldigt levande i att det aktivt görs nya inlägg. Förhoppningsvis kommer alla ni som inte har tillgång till ett PlayStation 2 kunna avnjuta serien från början till slut för första gången på den nuvarande generationens konsoler.