Activision har bekräftat att Modern Warfare 3 kommer få nytt DLC den 17:e juli. Detta DLC kommer bestå av multiplayer banorna Decommission och Offshore samt Vertigo uppdraget för Spec Ops. Decommission utspelar sig i en medelstor kyrkogård för skepp. Offshore är en närstridsbana som utspelar sig på en oljerigg.

Vertigo uppdraget går ut på att avvärja helikoptrar från ett hotelltak. Call of Duty Elite prenium spelare kommer även få tillgång till MW2 banan Terminal samma dag medan andra får vänta en dag extra. Som vanligt får Xbox 360 spelare tillgång till paketet en månad tidigare. Sledgehammer Games har även samlat ihop en rad bilder för MW3 fans av hög kvalité på sin community blog. De kommer ständigt utöka dessa bilder men de som finns tillgängliga än så länge kan ni skåda här.

Är detta ett DLC ni ser fram emot?