Med tanke på hjälten (skurken?) Deadpools ständigt ökande popularitet var det bara en tidsfråga innan han skulle få agera hjälte i ett nytt spel och så sent som idag blev det officiellt. High Moon Studios kommer hantera utvecklingen och de är tidigare kända för att ha utvecklat Transformers: War for Cybertron och håller även på att utvecklar fortsättningen Transformers: Fall of Cybertron.

Deadpool kunde helt klart ha legat i mindre kompetenta händer, men jag ska samtidigt passa på att höja ett varningens finger då studion även ligger bakom det inte fullt så välutvecklade Robert Ludlum’s The Bourne Conspiracy. Format och genre är fortfarande lite hysch hysch men det är bekräftat att Nolan North fortsätter att vara rösten bakom masken, ganska passande med tanke på att han hunnit med att spela Deadpool vid flera tillfällen på relativt kort tid.

Om Deadpool kommer få den behandling han förtjänar kan vi förvänta oss en riktigt skruvad actionrökare. Vem kan få en berättelse om en lönnmördarapa som jagar honom att verka logisk; eller ett slott fyllt med zombies som vill använda honom som ett oändligt matförråd? Inte Deadpool i alla fall men det hindrade honom inte från att göra det ändå.

Källa: Joystick