Sommaren smyger sig allt närmare, och vad är då bättre än att dra igång Microsofts Summer of Arcade 2012 redan nästa vecka. Den 18:e juli för att vara exakt, och för er som missade innehållet i sommarens rea kan titta här.

Lagom till reans start så har man nu avslöjat att både Minecraft och Trials Evolution kommer få exklusivt, gratis innehåll i samband med att Microsoft firar sitt 5:e år med sommarrean. Den 18:e juli när hela rean drar igång kan Minecraft ägarna (av arkadversionen, inte PC) ladda ner ett ”customized summer of arcade skin pack” med olika karaktärsskins inspirerade av årets fem arkadspel som finns med i sommarrean. Samtidigt så kan Trials Evolution-ägare ladda ner en gratis bana varje vecka i ett tema för det spelet som släpps.

Håll till godo, bara en vecka kvar nu, sedan är det 5 härliga veckor att se fram emot av härliga titlar.