Vi har en herre i spelgenren Hack’n slash och det är Diablo 3, men uppstickarna är många. Ett exempel är det kommande R.A.W eller Realms of Anicent War som det egentligen heter. Spelet utvecklas av Wizardbox som tidigare ägnat sina resurser till att skapa simulator spel såsom Buss Simulator och det senaste City Life. R.A.W är ett traditionellt hack’n slash spel med mycket action under kort tid.

Spelet handlar om en värld som blivit förstörd av allt krig, The four kingdoms of men, älver och dvärgar kämpar mot banditer och monster. Som vanligt när det gäller rollspel av olika slag så får du som spelare möjlighet att välja en klass som passar dig bäst. Vid lanseringen av R.A.W kommer du kunna välja mellan en warrior, rogue och wizard, men företaget själva utlovar mer innehåll och klasser i framtida uppdateringar. För den som är intresserad så finner ni den officiella hemsidan här.

Spelet förväntas lanseras i September 2012 och då som Xbox Live, PSN och PC Digital-titel. Vad tror ni, får Diablo 3 en konkurrent nu?

Källa: raw-thegame.com