Rockstar retar sina fans med ett par nya skärmdumpar från GTA5, det första vi sett från spelet sen det avslöjades med en trailer i november 2011.

Dock kommer vi få vänta lite för att få mer information och tillgångar.


”Vi är väldigt upptagna med att jobba på spelet! Allt går bra, men spelet är ett gigantiskt projekt. Vi borde ha mer information och lite mer tillgångar för er snart,” säger Rockstar i sin senaste Asked & Answered.

Rockstar tillägger: ”Som vi har sagt tidigare, har vi ofta haft långa mellanrum mellan tillgångssläpp på tidigare spel och kommer fortsätta att göra så i framtiden. Vi är ledsna att ni finner det här frustrerande, men snälla förstå, vi gör inte det här för ’att vi inte bryr oss om våra fans’ ’inte respekterar våra fans’ ’hatar GTA fans etc’ – det är raka motsatsen! Vi gör det för att vi vill försäkra oss på att vi bara släpper 100% korrekt information, och för att vi vill hålla tillbaka mycket för det faktiska spelsläppet så det finns mycket överraskningar när du spelar det.”

”Det enda i bryr oss om är att du kommer njuta av upplevelsen att att faktiskt spela spelet och vi släpper rätt information. Vi har bara inte varit i position att visa mer av spelet än trailern och kommer inte finnas mer på ett tag.”

 

Rockstar säger att de kommer att ”försöka få ut mer skärmdumpar för er snart och sen en till trailer när vi är redo.”

Det finns ännu ingen information om när spelet kommer släppas.

Källa