Enligt information som man lyckats extrahera från spelfiler i Mass Effect 3.

Postat på BioWares forum, kommande DLC-paketet Earth kommer att innehålla 6 nya klassvarianter, tre nya vapen med mera.

Klassvarianter:

  • (Adept) N7 Fury: Throw, Annihilation Field, Dark Channel
  • (Soldier) N7 Destroyer: Multi-Frag Grenade, Missile Launcher, Devastator Mode, T5-V battlesuit
  • (Engineer) N7 Demolisher: Homing Grenade, Arc Grenade, Supply Pylon
  • (Sentinel) N7 Paladin: Snap Freeze, Incinerate, Energy Drain
  • (Infiltrator) N7 Shadow: Tactical Cloak, Shadow Strike, Electric Slash
  • (Vanguard) N7 Slayer: Phase Disruptor, Biotic Charge, Biotic Slash, has a sword

Variant-beskrivningar:

Fury: Fury-soldater använder implantat för att driva biotics och deras fantastiska rörelsehastighet. Dessa soldater följer en oförutsägbar väg på slagfältet, och rör sig in och ut från strid innan de återvänder för att släppa lös en svepande biotisk attack på deras oväntande mål.

Destroyer: Destroyerns T5-V Battlesuit ger de här starka-men-långsamma soldaterna mech-liknande skydd. Driven av eezo-assisterade manöverorgan kan de här frontlinjetrupperna bära tunga vapen till stridsfältet.

Demolisher: Demolisher använder granater för att attackera på avstånd och för att terrorisera slagfältet. Demolisher kan också skapa en utrustningslåda som fyller på kamraternas med en oändlig mängd granater och termiska omladdningar.

Paladin: Paladinen bär en kraftfull omni-sköld till slagfältet för att blockera fientlig eld. Paladinen använder också sin sköld som ett tungt handvapen som, när modifierat med brand- eller frys-uppgraderingar, skapar en förödande kombinationsattack.

Shadow: Shadow-infiltrerare använder implantat för att dramatiskt öka sin vighet, vilket gör de väldigt slingriga kämpar på slagfältet. Deras monomolekulära blad är ett hot från skydd till nära avstånd.

Slayer: Slayers använder implantat för att dramatiskt öka sin mobilitet. Deras förödande svärdattacker kan träffa flera motståndare, och Slayerns egenskap att fly eld gör de svåra att spåra på stridsfältet.

DLC-paketet kommer också inkludera tre nya vapen, och ett nytt Platinum spelläge.

Earth kommer att släppas 17:e juli.

Källa