Det är spikat och klart, Michael Fassbender kommer att spela huvudpersonen till vår lönnmördare till hjälte i den kommande filmatiseringen av Ubisofts Assassin’s Creed. Enligt Jean-Julien Baronnet, CEO på Ubisoft Motion Pictures så var Michael Fassbender deras förstaval till skådespelare för filmen. Jean påpekar även att Michael är extremt smart, har en otrolig talang, anpassningsbar och engagerad skådespelare.

Michael Fassbender är ett känt ansikte när det kommer till film då han haft betydande roller i filmer som X-men: First class, Shame, Haywire och nu senast PRometheus. Hans arbetsschema är dock fortfarande fullproppat med ytterligare två filmer, så frågan är fortfarande när han ska ha tid att spela in Assassin’s Creed. Spelet i fråga är spelföretaget Ubisofts bäst säljande spelserie sedan 2007 med över 30 miljoner sålda exemplar. Den 30:e oktober släpps det tredje spelet i serien och kommer utspela sig under den Amerikanska revolutionen. Som det ser ut nu kommer Ubisoft själva spela in filmen för att få behålla den kreativa kontrollen över projektet, och nog kan Ubisoft skapa film alltid.

Vad tror ni, kommer det här vara en filmatisering av ett spel som kommer gå hem hos publiken?