Resident Evil 6 demot som kom ut nyligen var inte bara matig på speltid utan även lite extra matnyttig information för den som vet hur man gräver lite.

En händig användare på NeoGAF har bland annat lyckats hitta filer som tyder på att Ada Wong kommer få en egen kampanj och att hon kommer få ha kvar sin klassiska änterhake. Precis som de andra kampanjerna finns det en andra karaktär med men den karaktären står bara med som ”HELPER” i de anteckningar som har grävts upp. Att Ada skulle dyka upp på ett hörn någonstans är inte särskilt förvånande men om denna gömda kampanj är en extra godbit för att mätta fansen eller om den faktiskt tillför något till handlingen återstår att se.

I ärlighetens namn är det mycket som återstår att se när det gäller Resident Evil 6 men om ni såg vår stream av demon vet ni redan att vi vågar vara väldigt optimistiska för slutresultatet.