För de av er som tidigare ägt en Sega Saturn en gång i tiden kan skratta er lyckliga nu, för ni har definitivt inte missat spelet NiGHTS into dreams, eller möjligtvis remaken som redan gjorts till Nintendo Wii för 5 år sedan. Hur som helst så visar SEGA nu upp en bild, som sätter igång en massa ryktespridande runt om på nätet.

Utvecklarna har inte bekräftat någonting alls för tillfället, men efter att bilden dykt upp på facebook ifrån utvecklarna så har fans som vanligt börjat spekulera. Bilden i sig återfinns i inlägget och föreställer en typ av öken-miljö med en lyftkran, kaktus och metalliknande objekt i marken. De som har spelat NiGHTS tidigare kan känna igen bilden och hela känslan ifrån en bana vid namn Stick Canyon, fast i HD.

Det man tror det hela handlar om är alltså en remake av det första spelet fast i HD. SEGA är idag rätt kända för att polera upp gamla klassiker, för man arbetar ju i skrivande stund på en remake av bl.a Jet Set Radio.

Vad har ni för teorier, vad kan bilden handla om för spel?