Vi är garanterat många här som spelar Diablo 3, några har säkert nått den svåraste svårighetsgraden, Inferno, medan andra hellre utforskar de olika klasserna. Blizzard vet dock att jakten på de bästa vapnet och utrustningen snart kommer tyna ut, och nytt innehåll måste komma snart.

Bashiok, Community Manager för Blizzard berättar att de har för lite end-game content i Diablo 3, snart kommer spelarna fly då det inte finns något kvar att göra. Men frukta inte, ännu är det tusentals spelare som florerar runt i Tristrams mörka skogar och dunkla kyrkogårdar för att hitta det där bästa vapnet som alla jagar, eller Tal Rashas bröstplatta. Bashiok säger själv ”There are still tons of people playing every day and week, and playing a lot, but eventually they’re going to run out of stuff to do (if they haven’t already). Killing enemies and finding items is a lot of fun, and we think we have a lot of the systems surrounding that right, or at least on the right path with a few corrections and tweaks. But honestly Diablo III is not World of Warcraft. We aren’t going to be able to pump out tons of new systems and content every couple months. There needs to be something else that keeps people engaged, and we know it’s not there right now.”

Bashiok låter även meddela att Blizzard arbetar på högvarv för att släppa uppdateringar för att fortsätta äta upp våran fritid, och i framtida uppdateringar kommer det släppas ytterligare innehåll. Vad det handlar om för innehåll vill man inte gå in på just nu, men Blizzards första mål är att lansera patch 1.1 vilket kommer introducera PvP Arenor.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men frågan är bara hur länge vi måste vänta på nästa uppdatering.