Det har tisslats och tasslats om vad nästa spel i Total War serien ska baseras på och tyvärr har Creative Assembly’s aprilskämt fortfarande inte besannats. Däremot får vi återse det som kan vara den mest populära tidsepoken för serien.

 

Total War: Rome II är tredje gången i seriens historia som man får se en direktuppföljare på en del i serien. Vad kan vi förvänta oss har förändrats sedan Rome: Total War släpptes? Tekniken har gått långt framåt och en hel del nya experiment med serien har gjorts. Hur det än blir hoppas jag få återse mina älskade hundskötare igen. Inte för att det var supereffektivt att ha en halv armé bestående av ilskna hundar, utan för att det såg mäktigt och skrämmande ut när man släppte lös alla på en gång.

 

Vad ser ni fram emot mest när vi återbesöker Rom? Har ni läsare en galen strategi eller fint minne att dela med er av?