Den 8:e augusti smäller Hero Academy upp portarna på Steam, och med exklusivt innehåll.

För de som köper Hero Academy på Steam kommer att låsa upp ett nytt heroiskt lag innehållandes legosoldaterna från Valves Team Fortress 2. Utöver detta, för varje heroic expansion team som köps i Hero Academy på Steam låser man upp ett unikt kosmetiskt föremål i Team Fortress 2.

”Att jobba med Valve på den här stora franchisen och få in deras populära karaktärer till vår värld är banbrytande inom spelvärlden. Det markerar den första gången vi har sett en stor crossover av karaktärer från PC till mobila enheter och från förstapersonsskjutar-genren till turbaserad strategi,” sa Robot Entertainments VD Patrick Hudson. ”Det är ett stort testamente till Valve som en visionär partner och deras passion för att ge spelare vad de vill ha.”

Hero Academy-funktioner:

  • Cross-Platform Multiplayer Gaming – Utmana vänner på Steam eller iOS till asynkrona en-mot-en strider via uppkopplat flerspelarläge. Spela en het strid på 20 minuter eller under en hel dag, när du har lite tid över. Spela alla dina Hero Academy-matcher vid ditt skrivbord, på din iPad eller på resande fot på din iPhone!
  • Exklusivt TF2-lag – Steam-versionen av Hero Academy inkluderar ”The Council”-grundlaget och ett exklusivt nytt lag innehållandes karaktärer, uppgraderingar, egenskaper från Team Fortress 2! Du kan bara låsa upp det här via Steam, men väl upplåst kan du använda dem var som helst där du spelar Hero Academy.
  • Team Fortress 2 upplåsningsbara föremål – Varje expansionslag köpt i Hero Academy på Steam kommer att låsa upp unika kosmetiska föremål i ditt Team Fortress 2.
  • Snabbt att lära sig – Vardagsspelare kan attackera utan nåd, medan taktiska spelentusiaster kommer att älska det strategiska katt-och-mus-spelstilen.
[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/heroactrailer-720p.mp4[/pro-player]

Källa