Fem uppdrag varje vecka, i 10 veckor. Det låter helt klart som ett substitut till att hålla på med att ladda ner DLC hela tiden.

Det är nämligen Halo 4 som kommer använda sig av konceptet att släppa 5 banor till spelläget Spartan Ops varje vecka. Det som gör det hela revolutionerande för sin tid är att de är gratis för de som köper spelet fysiskt i en affär, och inte digitalt via Xbox Live. UNSC Infinity Training Documents är ett typ av nyhetsbrev för fansen ifrån 343 industries, skaparna bakom spelet, där man packar dokumentet med matnyttig information. Och enligt detta nyhetsbrev så kommer de första 50 banorna tillhöra ”Season 1”, så räkna med flera säsonger.

De 50-talet uppdrag ifrån den första säsongen sägs lägga till ytterligare 12 timmars ren speltid, vare sig det är Single player eller Multiplayer, 12 timmar ren speltid är mycket. Enligt dokumentet ifrån 343 Industries kommer det finnas 10 nya vapen och två fordon till spelarens förfogande.

Det är bara ynka 5 månader kvar till releasen den 6:e November, veckan innan Call of Duty: Black Ops II. Vilket föredrar du? Kommentera gärna!