Sitter du där hemma spelandes CoD: MW3 och kämpar mot slumpade motståndare på nätet? Känner att du behöver en större utmaning? Har du någon form av tävlingsnerv kan detta vara något du vill hålla ögonen öppna efter.

I augusti börjar kvalificeringen till ett nordiskt mästerskap i Call of Duty: Modern Warfare 3 för Xbox 360. Kvalet är öppet för alla som vill delta och sker online via tjänsten Call of Duty ELITE under tre tillfällen i sommar. Vinnarna från deltävlingarna går vidare till en nordisk final som går av stapeln den 1 september i Stockholm. Åtta platser fördelat på två stolar per deltagande land (Sverige, Danmark, Norge och Finland) är vad som erbjuds så konkurrensen kommer bli hård.

”Det är första gången det arrangeras ett nordiskt mästerskap i Call of Duty i den här skalan. Vi har fantastiskt många duktiga och dedikerade spelare i Norden som står sig väl på en global nivå så det ska bli väldigt kul.”
– Daniel Gustafson, PR-chef Activison Nordic.

För att kunna delta i turneringen krävs det att du förutom 360-versionen av spelet även är en registrerad användare av Call of Duty Elite.