Mogna spel från Take-Two kommer kanske förmodligen inte hoppa på Wi U-tåget, i alla fall inte enligt Take-Two VD:n Strauss Zelnick.

I ett samtal med Gamasutra om ankomsten av Nintendos nästa konsol och firmans portfolio av kärntitlar för Wii U sa Zelnick ”Vi har inte utannonserat något,” och att han är ”skeptisk” till mogna titlar på plattformen.

För att inte säga att Take-Two skitsnackar om sina prospekt när övergången är gjord till den nästkommande generation av konsoler.

”För ett företag som vårt är det ett bra tillfälle”, säger han. ”Nya konsolsläpp separerar vinnarna från förlorarna – och vi fullt förväntar oss att vara en av vinnarna. Jag vill inte minimera utmaningen av att skapa titlar för ny teknologi eller den dekonomiska utmaningen av att göra det, men om du gör det rätt är det ett ypperligt tillfälle att släppa ett nytt IP.”

Källa