I går gick High Moon Studios ut med att de har satsat hårt på att tillfredställa fansen till deras nya Transformers-spel, Fall of Cybertron. Jag personligen är ett stort fan av Transformers även fast jag inte ens var född då de först dök upp på här på vår planet. Transformers: Gen 1 kom ut i samband med första serien av leksaker från Hasbro år 1984, här introducerades våra kära Autobots för första gången.

Optimus Prime är den som alltid har hängt med Transformers i vilken tolkning det än är av Transformers franchisen och nu verkar det som att High Moon förväntar sig att vi ska vara överraskade när de sätter in veteranen Peter Cullen för att än en gång inta rollen som Optimus röst. Cullen hade rollen som Optimus från första avsnittet i serien till alla tre av Michael Bays filmer så jag förstår inte riktigt varför detta skulle komma som en överraskning för någon.

Men en lista med röstskådisar som kommer att vara med i spelet finns nu i alla fall och det är många namn jag känner igen. Från första Transformers-serien har vi även Gregg Berger som spelar Grimlock, en av Dinobot gänget. Nolan North, Troy Baker, Fred Tatasciore är de som har tagit de största rollerna i detta spelet så jag tror inte att ett av spelets brister kommer vara röstskådespelarnas talang.