Relationen mellan Dice, Battlefield 3 och dinosaurier är både lång, komplicerad och underhållande. Vad som däremot är ett faktum är att trots mina tweetbombningar och dinosaurierelaterade frågor varje gång jag gavs möjligheten inte gav det resultat jag hoppades på. Nyligen kom däremot nytt hopp för att vi skulle få se dinosaurier i Battlefield 3.

Glad to see the enthusiasm.
Really, though, if this is something you guys want the best way to go about it is to try to get #BF3Dinos off the ground on Twitter.
If that shit trends it’s pretty hard to ignore.

Detta postades igår på Reddit av en viss BF3 community manager som har förbjudit mig att nämna dinosaurier i närheten av honom. Ni förstår dock vad detta innebär? Har ni ett twitter-konto så är det dags att twittra tills fingrarna blöder och har ni inget twitter-konto är det dags att skapa ett nu. För två år sedan sade jag att dinosaurier skulle bli nästa stora fluga inom spel efter zombievågen. Nu är det dags att sätta bollen i rullning.