Last of Us är nästa spel från Naughty Dog utvecklarna som gav oss Uncharted serien. Under Sonys presskonferens på årets E3 visade de oss gameplay från detta spel vilket enligt mig ser grymt ut.

Du har lite ammunition som man får vara rädd om vilket ger en ”living on the edge” känsla. När en av karaktärerna ska ta ner en fiende bakifrån får han kämpa en bra stund innan han lyckas vilket enligt mig är mycket mer verklighetstroget än de snabba nedtagningar man kan se i andra spel. Grafiskt sett gör inte spelet mig besviken, omgivningarna ser väldigt bra ut och ger verkligen känslan av att man befinner sig i en värld där något gått väldigt fel. Karaktärerna känns realistiska med och jag gillar hur den lite äldre mannen och yngre tjejen kompletterar varandra. Jag fick även en härligt kusligkänsla av att man aldrig visste vad som väntade bakom varje hörn.

Tror ni detta blir bättre än Uncharted spelen?

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Thelastofuse3.mp4[/pro-player]