Quantic Dream avslöjade och visade äntligen sitt nya spel under Sonys presskonferens på E3. Spelet heter Beyond: Two Souls och utvecklas alltså av studion som tidigare gjort Heavy Rain. Spelets handling kretsar kring frågan om vad som händer när vi dör vilket enligt mig är en väldigt bra fråga.

Huvudkaraktären heter Jodie Holmes och spelas av Ellen Page som ni kanske känner igen från filmer som Inception eller Juno. Vi fick se en glimt av spelet under presskonferensen där Jodie först förhörs och sen flyr från Polisen som verkar ha något emot henne. Hon har en kuslig känsla över sig och verkar ha ett spöke vid sin sida vid namn Aiden. Man kommer kunna spela både som Jodie och Aiden. Grafiken är något av det snyggaste på hela mässan detta året. Allt från karaktärernas kläder till deras ansiktsuttryck ser riktigt bra ut. Heavy Rain fokuserade mycket på quicktime-events vilket vi inte fick se något av här men det känns som att konceptet kan återvända.

Detta är ett av de spelen som jag ser fram emot mest, spännande eller vad säger ni?

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Beyondtwosoulse3.mp4[/pro-player]