En stor del av Ubisoft presentation handlade om Nintendos kommande konsol, Wii U. Det första vi fick se var Marvel-spelet Avengers: Battle for Earth. Trailern som visades gav inte allt för mycket information, men vi fick i alla fall en liten aning om vilka karaktärer som kommer att medverka; Wolverine, Venom, Spider Man, Magneto, Storm och självfallet The Avengers. Utöver Wii U verkar det även dyka upp till Kinect.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/marvel_avengers_bfe_e32012.mp4[/pro-player]

 

Nästa spel att presenteras blir nog ett kärt återseende för många, det handlar nämligen om Raymans Wii U-debut. I Rayman: Legends har han den här gången hjälp av en grodliknande varelse med vingar som lystrar till namnet Murphy. Den nya karaktären är designad för att kontrolleras med Wii Us touch-kontroll och flyger hysteriskt runt och påverkar omgivningen för att underlätta för Rayman. Rayman kontrolleras istället med en vanlig kontroll, detsamma gäller även deras andra vänner, och när spelet släpps kommer man kunna spela upp till fem spelare. Kombinationen av touch-kontrollen och de  vanliga kontrollerna ger nog ändå spelet viss variation, förutsatt att man har någon att spela med. Hur det faktiska singleplayer-läget fungerar avslöjades aldrig.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/rayman_legends_e32012.mp4[/pro-player]

 

Det sista att visas var en ganska mörk trailer där olyckor och självmord verkar vara i fokus, detta till tonerna av God Save the Queen. Vi fick en hel del Dead Island-vibbar och spelet i fråga visar sig sedan vara det som kan vara det första zombie-spelet till Wii U, med den otroligt fyndiga titeln ZombiU. Vi vet verkligen ingenting om spelet, men zombier tycks alltid sälja, så varför inte? Trailern var dock riktigt snyggt gjord så ta er gärna en titt på den.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/zombiu_e32012.mp4[/pro-player]