Lara Croft har vuxit upp, och är en utmärkt utmanare till Nathan drakes Uncharted. Här får vi se en vuxnare och mer verklighetstrogen inriktning när det gäller miljön och karaktärerna.

Grafiskt så har spelet fått sig ett lyft och bjuder in dig som spelare till ett äventyr tillsammans med Lara Croft. Vad som går att se ifrån trailern som visas upp så kommer det finnas möjlighet till att använda sig av omgivningen för att skydda sig, självklart är allt förstörbart.

Till sitt förfogande har Lara ett armborst och pillbåge som vapen med olika egenskaper som exempelvis eldpilar. Ännu finns det ingen åldersgräns satt på spelet, men med tanke på att det är blodigt och vuxet så kan gränsen sättas rätt högt.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Tombraidere32012trailer.mp4[/pro-player]