Till slut var det dags för en matigare demonstration av Obsidians samarbete med Trey Parker och Matt Stone för att låta oss besöka den mycket välkända byn i Colorado, bättre känd som South Park. Det som fascinerar oss är att det har tagit såhär lång tid innan ett South Park-spel faktiskt ser ut som serien gör, trots att serien är allt annat än underskön för ögat. Men nu har den grafiska barriären passerats och det är nu bara en ordentlig historia som saknas för att spelet ska hålla samma stil som serien.

Spelaren kommer anta rollen som ”den nya ungen” som kommer göra allt hen kan för att passa in i gänget.  Det är inte allt, utan för första gången i seriens historia har Trey Parker och Matt Stone varit tvungna att faktiskt rita upp hur byn ser ut, då det otroligt nog inte har varit bestämt innan. En liten påminnelse till alla där ute att det är lätt att bli hemmablind när man jobbar på något för länge. En väldigt kort demonstration blev det men vi hoppas på att vi får veta lite mer inom en inte allt för avlägsen framtid.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Southparkthestickoftruthe3trailer.mp4[/pro-player]