Shootmania Storm, ett FPS som påminner lite om det hederliga Unreal Tournament, är Ubisofts främre kort för att fortsätta ha en fast fot inom E-sports scenen. Shootmania Storm är utvecklat av gänget som imponerat med sitt E-Sport racingspel Trackmania.

Spelet har förutom till Unreal Tournament klara referenser till farten ifrån Trackmania och QuakeLive, och lagarbetet som krävs ifrån Counter Strike. Till ytan ser Shootmania Storm ut att gå riktigt snabb, i en härlig utomhusmiljö med färgglada spelare, ett blått och ett rött lag som slås om en pelare i mitten av banan, en variant av Capture the Flag.

Ubisoft lovar även att spelarna själva ska ha tillgång till att kunna skapa kartor, modar, regler och egna spellägen.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Shootmaniastormat.mp4[/pro-player]