Att Sony stolt skulle visa upp sitt kommande PlayStation All-Stars Battle Royale förvånade nog ingen. Det vi fick se var ett live-demo med fyra av de spelbara karaktärerna. Till Studio23s stora besvikelse fick vi inte se Parappa the Rapper, men däremot Kratos, Sweet Tooth, Fat Princess och Sly Cooper. Andra karaktärer som omnämnts, dock inte på under årets E3, är Mael Radec, Nathan Drake och Big Daddy. Om de sista dyker upp märker vi när releasedagen närmar sig, men de fem första är i alla fall garanterade.

En av nyheterna som presenterades var att det kommer att gå att spela på både PlayStation Vita och PlayStation 3. I livedemonstrationen spelade två av spelarna på PS3 och två på PS Vita. Vinnaren var en av de som spelade på PS Vita, så det verkar helt klart spelbart även på den bärbara varianten. När jag först hörde talas om spelet var det tydligt att det skulle påminna om Super Smash Bros-serien. Jag och många andra tänkte nog ungefär när vi faktiskt såg det; ripoff. Det är snarlikt Nintendos partyfighter, förutom att det faktiskt är andra karaktärer och nivåer. Det ser dock ut som ett skoj spel av en variant som kanske behövs även på Sonys konsoler, jag tvivlar dock på att Kratos får nå sin fulla potential och slita stackars Parappa i småbitar på det sätt man är van att se honom göra med mytologiska bestar.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/psallstarbattleroyale.mp4[/pro-player]