Ett nytt NFS, bryr man sig om det? När spelet i fråga utvecklas av Criterion är svaret ett högt vrålande och en stor skara lyckliga spelare inklusive mig själv som får leenden stora som melonskivor i ansiktet. Efter deras tidigare NFS: Hot Pursuit är det svårt att förvänta sig annat än underbara biljakter och nu när världen har öppnats upp ytterligare finns det ännu fler anledningar för biljaktsentusiaster att slå igång hype-maskineriet.

Vi kommer få möjligheten att köra var vi vill och spelets genomgående tema är att försöka bli den mest efterlysta föraren i sin personliga vänlista, något som kan bli lättare sagt än gjort beroende på vilka vänner man har. Med fortsatt användande av Autolog och möjligheterna som en öppen värld ger hoppas vi att Criterion lyckas leverera ännu en gång.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/nfs_most_wanted_e32012.mp4[/pro-player]