Forza Horizion är spelet som landar mellan del fyra och fem. Med ganska tydliga influenser av Need for Speed är det nog ganska klart att dom vill vinna över även den delen av racers till sitt egna. Rally visades även och det är något som saknats i del fyra. Mycket bra musik i trailern vilket Forza serien också gjort sig kända för.

Fokusen i Horizion verkar vara att visa upp sina bilar i ett större spektrum än del fyra. Det känns lite som man kanske kommer kunna bjuda in sina vänner att titta på ens bilar och självklart kan det förväntas någon form av kinect stöd. Vi får veta mer inom kort men releasedatumet är satt på 28e oktober i år. Vi antar att vi får värma oss med bensin i höst helt enkelt! Nedan ser du självklart trailern som visades på E3 och lite fina screenshots!

Vad säger ni? Forza Horizon nåt för dig? eller väntar du på del fem?

 

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/forza_horizon_e32012.mp4[/pro-player]