Isaac Clarke är tillbaka i ett tredje spel i Dead Space-serien. Dead Space 3 tar vid där föregångaren slutade, och man har nu kommit underfund med vart artifakten som skapat kaoset på Ishimura finns. Till skillnad ifrån de tidigare spelen där man vandrat runt ensam i klaustrofobiska gångar, så kommer nu Isaac Clarks tjej, Elli, vara en del av spelet.

Dead Space 3 är mörkare, råare och med mängder av förstörelse och elaka mutanter som gör allt för att stoppa Clarkes väg mot att förstöra artefakten. Co-op kommer även implementeras denna gång, vilket per automatik kommer bidra med mer fartfylld action med större, svårare fiender. Det vi får se i demot som visas är ett monster som liknar sista bossen i Dead Space-spelet. Isaac och hans kollega dras ner i magen på monstret, där vi får se inuti monstret, och sätter snurr på våra hjärnor som skriker efter mer.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Deadspace3e3.mp4[/pro-player]

Spelet förväntas släppas under Februari 2013, vad tror ni utgången blir för Isaac Clarke i tredje spelet?