Den 5e till 7e juni kommer E3 att gå av stapeln och förutom alla spel kommer även Turtle Beach finnas på plats för att visa upp sina kommande produkter som släpps senare i år. Varför är detta så speciellt då? Jo, förutom att vi recenserade X42an här på CtrlAltElite jobbar Turtle Beach på nya möjligheter för både det kräsna e-sportproffset och hemmagamern. Bland annat utlovas fantastiskt ljud i deras nya headsets XP7 och Z7, men förutom det ska de även presentera sin TM1 Tournament Audio Mixer. Samtliga produkter ska komma ut på marknaden i höst och här kommer lite information om dem:

Utvecklat specifikt för konsol- och PC-turneringsyfte är XP7 och Z7 headseten som märkbart höjer ribban för turneringar och onlinebaserade tävlingsupplevelser. Headseten ingår i en ny serie av sju stycken headset med den mest högteknologiska och avancerade tekniken på marknaden. Turtle Beach jobbar tillsammans med MLG och planerar att ha dessa produkter färdiga till MLG Pro Circuit senare i år och mer information utlovas under kommande månader.

XP7 och Z7 headsets kommer använda Turtle Beachs kända programmeringsbara DSP-teknologi för total personlig anpassning vilket gör XP7 och Z7 några av de mest exakta och kraftigaste turneringsheadseten på planeten.

SEVEN-serien är för passionerade spelare som rör på sig ofta och deltar i många turneringar. Headseten använder även unika kablar och uttag som gör de enkla att flytta från PC till konsol och från konsol till smart phones. Valet av avtagbar mikrofon eller  inline-mikrofon med multifunktionskontroller och, självklart, sköna kuddar för öronen kombinerat med design och fantastiskt ljud är det Turtle Beach utlovar till framtiden helt enkelt.

Turtle Beach kommer även att visa upp en prototyp av deras nya TM1 Tournament Mixer. Utvecklat för att vara den ultimata audiomixern för konsol- och PC-turneringar, internetcaféer samt hemmabruk.  TM1 ger kristallklar kommunikation för upp till sex stycken olika spelare på en enhet. Möjligheten finns att använda en enda enhet för tre mot tre-matcher, eller koppla ihop flera enheter för upp till tolv stycken audiokanaler. Kombinera detta med XP7 så har du det kraftigaste inom turneringsljud.

“At Major League Gaming, our mission is to create the most competitive environment in e-Sports,”

säger Sundance DiGiovanni, CEO på MLG.

“We look forward to working with Turtle Beach and to utilizing the XP7 and Z7 headsets and TM1 mixer at our Pro Circuit events and offering exciting new audio products to our fans.”

“Quality audio is a competitive advantage whether you play at home or in a tournament,”

sa även Bob Picunko, Turtle Beach’s Chief Marketing Officer.

“This partnership allows our audio engineers and MLG’s tournament experts to work closely to deliver the best possible, high performance tournament equipment for professional competitors and gamers at all levels.”

Så vår fråga är: Efter att ha sett Recensionen på Turtle Beachs X42 eller själv ägt eller äger en Turtle Beach-produkt; är du sugen på deras kommande produkter? Det är i alla fall vi här på redaktionen!