Äger man en smartphone och spelar frekvent på den är chansen stor att man har spelat något från Gameloft. Utvecklarna som bland annat ligger bakom N.O.V.A.-serien till smartphones köpte tidigare i år rättigheterna till att få utveckla spel baserade på ett flertal Hasbro-licenser, och bland dessa ingick de pastellfärgade småhästarna som vanligtvis kallas My Little Pony.

Nu har det bekräftats utav Johanna Nylander på Gameloft Nordic’s marknadsföringsavdelning att utvecklingen av spelet kommer påbörjas nu till hösten. Mycket mer information än så finns inte för tillfället men vi tänker göra en vågad gissning och säga att spelet kommer dyka upp på både iOS och Android. Det vi vet är att däremot att spelet kommer innehålla möjligheter att köpa saker till spelet direkt i appen, vilket får mig att tro att Capcom kan ha fått en ordentlig utmanare till deras kassako Smurf’s Village.

Nu undrar jag hur många som öppet vågar säga att de ser fram emot spelet? Jag vågar, men det är inte alla på redaktionen som är helt övertygade än. Vilken sida står du på?

Källa: Twitter