I går gick Bethesda ut med information om ett spel som kommer släppas till hösten. Spelet är inget annat än DOOM 3 som i en omarbetad form ska komma ut som DOOM 3 BFG Edition. Nu kanske man undrar vad man ska ska skaffa BFG-Ed när man redan äger DOOM 3 och Resurrection of Evil.

Nu är det så att denna nya versionen kommer inte bara att innehålla Resurrection of Evil utan även en till del som de kallar The Lost Mission, detta tillägget ska tillföra ”flera timmar” av nytt content. Paketet kommer även att innehålla det första DOOM och DOOM 2, så var redo för att införskaffa denna samlig under hösten då den kommer till Xbox 360, Playstation 3 och PC.

Några ord från John Carmack angående nysläppet:

“DOOM 3 was enthusiastically embraced by gamers worldwide at its release. Today, the full experience has been enhanced and extended to be better than ever, and is delivered across all the platforms with a silky smooth frame rate and highly responsive controls. New support for 3D TVs, monitors, and head mounted displays also allows players to experience the game with more depth than ever before. We think shooter fans everywhere will love it.”

Här har ni även announcement trailern på YouTube!