För inte allt för länge sen gick EA ut med lite information om diverse saker som har att göra med företagets vinster och så vidare, dessa rapporter brukar alltid ha lite smått och gott att säga om deras intäkter och satsningar. Vi fick reda på att Star Wars: The Old Republic har tappat runt 400,000 spelare sedan året började, vi fick även höra att Crysis 3 var under utveckling och är planerat för första kvartalet 2013. Sedan nämnde de även att ett Dead Space spel var under utveckling, men inga stora saker sades om detta spelet.

Nu har en vi fått en bild som visar just det vi har väntat på, mer Dead Space. Lagom lång tid för att alla ska hinna se bilden innan E3, men inte för tidigt så man ska hinna störa sig på att inte höra mer om det. Personligen vet jag inte om jag bryr mig särskilt mycket om denna titeln, jag förväntar mig betydligt mer intressanta saker från E3 än en till horror-shooter. Jag vet inte om det bara är jag, men jag tycker horror genren på spel har blivit väldigt svag då alla ”skrämmande” går att skjutas ner med något av de 3 vapen du har i fickan. Dead Space är inte en dålig serie, men efter att de första äckliga monstrena har hoppat fram från skuggorna så är jag helt avtrubbad för all skräck i resten av spelet.

Hur som helst, inte bara bilden kom upp nyligen. Det kom även en motioncomic på YouTube i tisdags som ni kan gotta er lite med, och se även till att ni spanar in våran Webb-TV under presskonferanserna på E3 i början av nästa vecka.