CD Projekt REDS nya spel är: Cyberpunk, Ett trippel A framtids rollspel, där samhället är förfallet och baseras på Papper och penn rollspelet Cyberpunk 2013 från 1988 som är skapat av Mike Pondsmith som även är med på produktionen och storyn. Mike Pondsmith är stor fan av Bladerunner och CD Project RED har ett helt nytt gäng som ska arbeta på Rollspelet med veteraner från The Witcher 1 & 2.

Möjligheterna att ändra sina vapen till stor del och en icke linjär story utlovas med klasser som varierar från mercenaries till cyberpunk-standard ”hackers,” lägg även till tech implants så har du något riktigt coolt på gång!.Spelet riktar sig till en mogen publik och CD Project RED säger själva att spelet inte är för alla.

Det luktar helt enkelt ljuvligt och vi får förhoppningsvis se och veta mer inom en snar framtid! Och kom ihåg! Du läste det först hos oss på CtrlAltElite ;)

Vi kommer hålla er uppdaterade så fort mer information dyker upp!