Ibland så vet man inte vad man ska tycka om vissa saker, och detta är ett av fallen. Fatshark har nu bestämt sig för att ge ut ett helt exklusivt Krater-paket värt 10,000 dollar (dvs. nästan 75,000 svenska kronor). Då kan man tänka sig vad som kan ingå i denna deal då det är en ganska fet prislapp. Förutom de vanliga sakerna som samlarprylar, in-game stuff och så vidare kommer Victor Magnuson att flyga hem till dig och leverera sakerna i egen hög person, vart du än befinner dig i världen. Förutom att vara Designer för spelet har han också utnämnt sig själv som mästerkock och kommer tillaga en måltid åt dig för att sedan sätta sig ner och spela själva spelet med dig.

Visst tycker jag att detta verkar rena tokigheter personligen, för vem skulle ha råd att kasta de pengarna på denna kvällen? Dock så frågade jag mig själv samma sak angående donationer till Wasteland 2 på Kickstarter, och där donerade 12 personer $10,000 till det spelet.

Här hittar du 10.000 Dollar Victor Edition av Krater om det nu är så att du är intresserad av att köpa eller bara läsa mer.