Final Fantasy är en serie som verkligen har mjölkats på pengar vid det här laget. En hel del av spelen har fått remakes, portar eller spinoffs. Nu senast var det Final Fantasy XIII-2, vilket inte är konstigt, med tanke på att det är en uppföljare till det senast släppta spelet i huvudserien. Rykten tyder dock på att det sex år gamla Final Fantasy XII kommer få ytterligare en uppföljare.

Final Fantasy XII fick året efter sin release en spinoff. Spelet, som släpptes till Nintendo DS, hette Final Fantasy XII: Revenant Wings och var något så udda som ett RTS-spel som utspelade sig i Ivalice. Enligt en bild som bland annat The Gamers Hub publicerat på sin sida kommer ett spel vid namn Valiant Saga:Final Fantasy utspela sig tio år efter händelserna i Final Fantasy XII. Om detta stämmer eller bara är ett rykte är idag svårt att svara på, men titta på bilden och bilda dig en egen uppfattning. Det bör även nämnas att ett Twitter-konto med namnet @ValiantSaga har skapats som hävdar att det är det officella Nordamerikanska kontot för Valiant Saga. Länken i beskrivningen funkar dock inte och det har inte tweetats något från det än. Tyder detta på att det är ett fake-konto? Den som väntar får se. Nu när det snart är dags för årets upplaga av E3 kan det ju vara passande att läcka en teaser om ett nytt spel.

 

Källa & bild: The Gamers Hub