Med mer än 10 dagar kvar nådde Carmageddon: Reincarnation sitt Kickstarter-mål med att få in $400,000. Det är nu 9 dagar kvar tills deras insamlingsperiod är slut, och de har snart fått in $30,000 över målet. Carmageddon som är känt av allmänheten som spelet man kör på saker i har blivit lite av en klassiker i mångas ögon. Det är då kanske inte så förvånande att serien till slut hamnade på Kickstarter, ställer där alla godbitar som inte vill dö har sitt last stand.

Fast vem klagar, Kickstarter har gett möjligheten till många saker som inte annars hade sett dagens ljus att nå verkligheten. Ett praktexempel av detta är Wasteland 2 som fick in mer än 3 gånger så mycket som de frågade efter, och det var ingen liten summa. Sammanlagt $2,933,252 spritt på 61,290 personer som donerade, vi får hoppas på att Carmageddon för lite extra pengar som grädde på moset.