Jag tror rubriken säger allt, men jag kan vara lite övertydlig i fall någon missar poängen. Dead Island kom ut i September förra året och sålde strax över 3 miljoner exemplar världen över, vilket Deep Blue tyckte var tillräckligt många för att släppa en GOTY-Edition. Spelet i sig fick ganska bra recensioner med 7-8 utav 10 från de flesta håll, även fast släppet till PC var helt misslyckat. På något sätt lyckades de att få ut fel version av spelet på Steam, så när man väl hade laddat ner Dead Island visade det sig att man fick en buggig development-version av spelet. Detta åtgärdades såklart snabbt, men det måste ha varit en ytterst pinsam händelse i alla fall.

Detta nysläpp av spelet kommer som alla andra GOTY-Editions att erbjuda de DLCs som finns ute till spelet, vilket i Dead Islands fall är 3 stycken:

Paket kommer att släppas den 6:e Juli här i Europa, så om ni vill sitta inne och slakta zombies under sommaren ska ni leta upp detta spelet. Ni borde även kolla på den underbara trailern som släpptes i början av 2011, trailern som var så pass bra att Lionsgate köpte rättigheterna till att göra en film baserad på den. Men jag skulle inte rekommendera er till att förvänta er att spelet ska ha samma känsla som den videon. För hur man än kommer att minnas Dead Island går det inte att undgå att de hade en av de bästa trailers från 2011, men också en av de mest missledande trailers någonsin!