Mitt absoluta favoritspel genom tiderna är Shadow of the Colossus, och det har nu bestämts att spelet ska filmatiseras.

Josh Trank (Chronicles) är mannen som ligger bakom kontakten med Sony Pictures om att få filmatisera spelet som vunnit hans hjärta. Tillsammans med Kevin Misher (The Scorpion King) kommer man nu börja sökandet efter folk man ska arbeta med, och att ta sig an ett spel som har en stark narrativ arc, men samtidigt gigantiska stenklossar som bjuder in till en effektfull actionstund, det är inget vi tackar nej till.

För de som har missat det underbara spelet så handlar det kort och gott om en ung man som tror att hans älskade dött, och i ren desperation söker han sig in i det förbjudna landet och väcker en demon som kan väcka människor ifrån det döda. Priset står honom dock rätt högt, då han måste dräpa 16 kolosser, innan han får se sin älskade igen.

Så tiden får avgöra om det blir en hit av denna filmatisering av ett spel, vad tror ni läsare?