Idag dök det upp en ny trailer för Aliens: Colonial Marines i samband med att de vill påpeka att de har spikat ett releasedatum för spelet. Trailern som de har gett namnet Suspence påpekar direkt att allt i den är tagit från in-game så vi spelare ska få rätt intryck av spelet och ett intryck gör den helt klart. Datumet som de har slagit fast för release är den 12:e Februari 2013, det vill säga det är ett par dagar kvar tills vi får lägga vantarna på själva spelet.

Colonial Marines handlar om ett team av marines som är ute för att ta reda på vad som hände med Ripley, Hicks och resten av besättning ombord på U.S.S. Sulaco efter de tappat kontakt när de var och undersökte händelserna på LV-426. Det vill säga efter Aliens av James Cameron. Det har också nämnts att GearBox har varit i kontakt med Ridley Scott under inspelningen av Prometheus så vi får hoppas att det kanske finns någon smart koppling mellan filmen och detta spelet.

Ser ni fram emot spelet?

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Alienscmsuspencet.mp4[/pro-player]