Precis som rubriken lyder har många av de viktiga karaktärernas respektive röstskådespelare varit hos Bioware för att spela in några nya rader. Raphael Sbarge som gör rösten för Kaiden la upp en bild på Twitter för ungefär två veckor sen med texten om hur de hade släpat tillbaka honom till inspelningslokalen för att spela in mer.

Han är dock inte ensam om att spela sin karaktär igen, nyligen så har Lance Henriksen också gått ut med att han spelar in nytt material för Mass Effect 3 Extended Cut. Henriksen som spelar Admiral Hackett och hade en betydligt större roll i ME3 från de 2 tidigare spelen. Även Tricia Helfer som var den blonda snyggingen i Battlestar Galactica är på väg för att än en gång inta rollen som EDI. Det börja kännas som att Extended Cut är bakom knuten, ser ni fortfarande fram emot den förlängda epilogin eller önskar ni att Bioware hade låtit det vara?