Att serie- och TV-favoriten The Walking Dead funkar även i spelformat är nu ett faktum. Första episoden av Telltale Games tolkning av Robert Kirkmans skapelse har om några dagar varit ute i en månad och fram till idag har det redan sålts i över en miljon episoder. I detta inkluderas säsongspaketen som räknas som fem episoder, men 70% av köpen är för just den första episoden.

Även demoversionen av spelet, som självklart går att ladda ner utan kostnad, har varit populär med sina 1,5 miljoner nedladdningar. För er som inte känner till spelet i fråga är det ett action-äventyr från en studio som antagligen är mest kända för sina reinkarnationer av gamla peka-och-klicka-serier. Vill ni ha lite utförligare information om spelet kan ni under nästa vecka läsa min recension av det här på CtrlAltElite. Då är frågan; kommer resterande episoder sälja lika bra? Jag kan i alla fall avslöja att jag, som inte är något direkt fan av TV-serien, ser fram emot nästa episod som släpps i juni.