Hör upp, lyssna, en ny Silent Hill film kommer dyka upp på biodukarna den 26:e oktober i år!

The Hollywood Reporter har fått nys om att amerikanska distributörer plockat upp rättigheterna till filmen Silent Hill: Revelation 3D, och då ska den släppas den 26:e. I och med att det handlar om en hallowen-release, så kan vi även räkna med att filmen hittar över Atlanten ungefär samtidigt.

Vi kommer återigen stifta bekantskap med Sean Bean, Deborah Kara Unger och Radha Mitchell, tillsammans med Adelaide Clemens som nyligen fick en stor roll i Wolverine-filmen. Sist men inte minst får vi även se Kit Harington, känd som Jon Snow ifrån Games of Thrones.

Silent Hill: Revelation 3D kommer ha sin berättelse baserad på Silent Hill 3-spelet och regisserad av Michael J. Bassett.

Vad tror ni, flipp eller flopp med tanke på att det handlar om ännu en film baserad på ett spel?