Snart är Android spelet Jons Space Adventure här, ett roligt pusselspel som är lite annorlunda än

Jon tänkte inte riktigt när han byggde sin rymdraket, han glömde nämligen bygga en styrningsmekanism, så det är upp till dig att styra och sikta honom rätt till målet på banan, antingen lyckas du eller så kan du alltid skjuta iväg honom i rymdens tomma mörka inte. Valet är ditt  för Jon spelar det ingen roll han är ju trots allt en fiktiv figur med oändligt med liv : )

Kortfattat då helt enkelt för er som är intresserad av att testa detta skitroliga pusselspel: Använd planeternas gravitation för att navigera dig genom äventyret, plocka på dig stjärnor för extra poäng och det viktigaste av allt: AKTA DIG FÖR SVARTA HÅL!

Vill man veta mer om hur man skapade spelet och vilka som ligger bakom kan man läsa/följa folket på deras blogg och vi hoppas på fler spel från i framtiden från gänget från OMADeveloper.

Jons Space Adventure planeras att släppas i nästa vecka och du kan räkna med en recension hos oss! Tills dess njut av trailern och ha en trevlig helg gamers!

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/jonsspacet.mp4[/pro-player]