Om ni inte har fått nog av tvådimensionell racing efter att Trials Evolution släpptes, eller om ni bara vill njuta av en mer portabel version så gäller det att passa på nu! MotoHeroz, den något gulligare versionen av Trials som även den har utvecklats av RedLynx, finns nu att ladda hem gratis via iTunes.

Detta är i samarbete med det så kallade Free App A Day-initiativet, som ibland kan bjuda på lite guldkorn bland uppsjön av mediokra appar. MotoHeroz är definitivt värt en titt om man gillar den sortens spel; iOS-versionen fungerar förvånansvärt bra med både känsla och kontroller. Man kan aldrig få garanterat att man kommer njuta av ett spel dock, så det finns ju inget bättre tillfälle att passa på än när det är gratis!

Om ni är sugna på att testa MotoHeroz är det lätt att hitta i App Store på er iOS-enhet, men om ni föredrar att gå genom iTunes så finns det sidor för både iPhone- och iPad-versionen. Det är oklart fram tills exakt när det här erbjudandet gäller, så om ni är intresserade gäller det att vara snabb i vändningarna.