I början av Mars månad meddelade Bioware att de skulle öppna upp Star Wars: The Old Republic för en helg. Det var under 4 dagar som man fick möjligheten att testa spelet med vissa trial begränsningar. Detta är såklart ett försök att locka till sig nya spelare till SWTOR, men frågan är om det fungerar? Under det senaste kvartalet har det nämnts att Bioware har tappat nästan 400000 subscribers till sitt mmo.

Nu försöker de i alla fall igen. För från och med i morgon (Torsdag 17/5) kommer man få möjligheten att en gång till testa spelet under en helg. Fram till måndag kommer alla som vill kunna testa Star Wars helt utan kostnad och det tycker jag man ska göra. Personer som har testat SWTOR innan kommer dock inte få möjligheten igen, ett av villkoren är att man inte har tagit del i någon form av trial-period innan. Det vill säga om du har spelat med en friend-invite eller med förra free weekend pass så blir det inget spelande för dig denna gången.