Spela igenom hela Act 1 upp till den stora bossen och möjligheten att nå upp till level 13, det är vad du vid midnatt kan erbjuda dina vänner. Som vi alla säkert vet lanseras Diablo 3 världen över klockan 00:00 den 15:e maj, och de som köper spelet, vare sig det är digitalt eller en fysisk kopia, kommer du som ägare till spelet kunna bjuda in vänner för att testa på spelet, om de av någon väldigt underlig anledning tvekar om att införskaffa Diablo 3.

De som blir inbjudna blir även begränsade i den mån att de bara kan spela med andra inbjudna spelare, och utan tillgång till auktionshuset. Men det är även den enda möjligheten för dom som inte köper spelet att testa på spelet, annars måste de vänta hela 30 dagar, innan det får tillgång till en testperiod av något slag.

Vi möts hos Diablo inatt mina vänner!