Prisa gudarna, tvisten över vem som ska få använda varumärket ”DOTA” är äntligen över,  Blizzard och Valve har äntligen kommit överrens om hur de båda företagen ska få använda märket.

Till en början så kommer Valve fortfarande få använda spelnamnet DOTA 2 på sin kommande titel, medan Blizzard använder det som ett okommersionellt uttryck för de användarskapade kartorna som återfinns i både Warcraft 3 och Starcraft 2. Blizzard kommer även byta namn på sina produkter ifrån DOTA till Blizzard All-stars.

Både Valve och Blizzard erkände i slutet av tvisten att de egentligen inte bryr sig om innebörden av namnet och de pengar som går att generera, utan mer om att spelarna ska få spela det spel de ser fram emot. Än så länge finns det inget releasedatum för när DOTA 2 eller Blizzard All-star ska lanseras.