Nyligen gick vi ut med att Valve och Blizzard har grävt ner stridsyxan, men de är inte de enda som tog ett steg mot fred inom spelbranschen. Activision har ganska länge suttit i rätten med före detta Infinity Ward anställda angående deras Call of Duty-franchise. Nu har Activision kastat in hela 42 miljoner dollar till de personer som är inblandade, men alla verkar inte vara nöjda i alla fall.

Detta är långt ifrån ett slutgiltigt beslut då summan som personerna från IW egentligen vill få ut är betydligt högre. Bruce Isaacs som är advokat för Infinity Ward Employee Group ser bara detta som ett försök till att se bra ut inför juryn.

”I can confirm for you that it happened today, I can also tell you that although it is a meaningful payment it is only a small portion of what we are seeking in litigation. It is outrageous that they made us wait, they obviously knew they owed the money and this just shows that they breached the contract.”

Hur det hela kommer sluta är en bra fråga, men jag förväntar mig att det kommer ta ett litet tag till innan vi får ett svar.