Återigen är det dags att kasta sig över en helgutmaning i Mass Effect 3 och den här gången ligger allt krut på att tillintetgöra den mest hatade fienden i hela spelet. Den som inte redan nu har räknat ut att det handlar om banshees har antingen inte spelat Mass Effect 3 eller så är hen indoktrinerad.

Precis som tidigare finns det två mål där det viktigaste är att alla spelare tillsammans ska lyckas tillintetgöra 3’000’000 banshees och det individuella målet för varje grupp är att lyckas med en ”full extraction” på valfri bana mot valfri motståndare på den svåraste svårighetsgraden. I vanlig ordning belönas man med ett litet paket bestående av in-game prylar om något av dessa mål klaras av och precis som vanligt är dessa uppdrag tillgängliga för Xbox 360 och PC-spelare. För ovanlighetens skull är däremot helgens event även tillgängligt för PS3-spelarna. Den sistnämnda gruppen däremot får inget välkomstmeddelande när de loggar in och detta beror på en känd bugg, men det påverkar inte möjligheten att delta i helgens massmord.

Klockan 21:00 kommer vi här på CtrlAltElite att streama när vi tar oss an detta uppdrag och vill du få lite tips eller se hur inkapabla vi är att följa våra egna så hoppa över till vår webb-tv och njut av att det inte är ni som kommer bli förödmjukade av banshees när alla tittar på.