Att smuggla knark i en Xbox 360 kanske känns smart, men Carlos Valenzuela fick uppleva att det inte var så lyckat.

När Carlos Valenzuela körde runt i Texas med sin bil häromdagen glömde han att blinka i en vägkorsning. Polisen var snabb att stoppa honom, och han hade säkert kunnat köra vidare med en varning eller böter – om han inte hade haft tre enorma kokain-paket i bilen. Två av dem i en Xbox 360-konsol.

När polisen stoppade honom upptäckte de att han var väldigt nervös, och fortsatte stirra på en påse på sätet bredvid honom. Så de sökte genom bilen och hittade innehållet i påsen; ”en tegelstensliknande packe inlindat i brun tejp”. Man fann även en Xbox 360 i bilen.

Man tillkallade en knarkhund som reagerade av konsolen. När man bände upp den fann man ytterligare packen med kokain. Totalt greps han med 1.8 kilo kokain och har blivit dömd för ”manufacture or delivery of a controlled substance”.

Varför han nu gömde två packen i en konsol och lämnade den tredje endast i förpackning som inte direkt kräver en knarkhund att avslöja att den är full med knark…

Källa